top of page

Napvitorla Telepítése a Mi-Mi Családi Bölcsőde Hálózatban


A Talajcsavar Debrecen legújabb projektje különleges helyszínen valósult meg: A Mi-Mi Családi Bölcsőde Hálózat egyik bölcsődéjének udvarán.


Célunk az volt, hogy a gyerekek számára egy árnyékos, biztonságos játszóteret hozzunk létre a nyári melegben. A projekt során ETG 76X1200 talajcsavarokat használtunk, amelyek biztos és stabil alapot nyújtanak a napvitorla oszlopainak.


A Projekt Részletei


Tervezés és Előkészítés


A projekt előkészítése során figyelembe vettük a játszótér méreteit és a gyermekek biztonságát. Az árnyékolás pontos helyének meghatározása után megkezdődött a talajcsavarok elhelyezésének tervezése.


Talajcsavarok Telepítése


Az ETG 76X1200 talajcsavarok használata mellett döntöttünk, mivel ezek rendkívül stabil és tartós megoldást nyújtanak. A telepítés gyors és környezetbarát volt, hiszen nem igényelt betonozást.



Oszlopok és Napvitorla Rögzítése


Miután a talajcsavarok a helyükre kerültek, az oszlopok telepítése következett. Az oszlopok stabil rögzítése után a napvitorla felhelyezése és rögzítése is gyorsan és hatékonyan zajlott. Az eredmény egy esztétikus, funkcionális és biztonságos árnyékoló lett, amely kellemes árnyékot biztosít a játszótéren.



Elégedett Ügyfél, Boldog Gyerekek


A Mi-Mi Családi Bölcsőde Hálózat számára fontos, hogy a gyerekek egészséges és biztonságos környezetben játszhassanak. A napvitorla telepítése nemcsak árnyékot biztosít a kicsiknek, hanem az esztétikai megjelenés is hozzájárul a bölcsőde udvarának vonzerejéhez.


Miért Érdemes a Talajcsavart Választani?


A Talajcsavar Debrecen csapata innovatív és fenntartható megoldásokat kínál. A talajcsavarok használata számos előnnyel jár:


Gyors és egyszerű telepítés: Nincs szükség betonozásra, a telepítés időtartama jelentősen lerövidül.


Környezetbarát megoldás: Nem kell nagy földmunkákat végezni, minimális hatással van a környezetre.


Rugalmasság és tartósság: A talajcsavarok rendkívül ellenállóak és hosszú élettartamúak, bármilyen időjárási körülmények között.


A napvitorla telepítése a Mi-Mi Családi Bölcsőde Hálózatnál sikeresen lezajlott, és azóta is nagy örömmel használják a gyerekek és a kisgyermekgondozók egyaránt.


Ha szeretnék többet megtudni a talajcsavarok előnyeiről és alkalmazási lehetőségeiről, keressenek minket bizalommal!




Comments


bottom of page