top of page

Terasz, sorompó, zászlórúd, kapu, fa és fémszerkezetű házak alátámasztása? Válaszd az ETR talajcsavart!


Az új ETR talajcsavarok kiváló választások otthoni környezetben, amikor kisebb építményeket szeretnél rögzíteni. Az alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk a talajcsavarok telepítési lehetőségeit és előnyeit!


Milyen módon lehet telepíteni az ETR csavarokat?


Az ETR csavarok telepítése gépi és akár kézi erővel is lehetséges. A rögzítési módot részben a talaj keménysége is befolyásolja, ezért célszerű a munka előtt szakemberekkel konzultálni annak érdekében, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást. Tapasztalt csapatunk helyszíni felmérést végezve segít eldönteni, hogy elegendő-e a kézi erővel történő rögzítés, vagy inkább gépi segítségre van szükség.


Az ETR talajcsavarok számos eszköz rögzítésére használhatók, köztük:


  • Sorompók

  • Zászlórudak

  • Kapuk

  • Acélcsarnokok

  • Kisebb fa- és fémszerkezetek

  • További kisebb építmények

Miért érdemes az ETR talajcsavarokat választani?


A költséghatékony megoldás az ETR


Talajcsavarok használata nem igényel tereprendezést, így jelentős költségmegtakarítást érhetsz el az építkezés során. Ezáltal több pénz marad a zsebedben, mint amennyit a drága és időigényes betonozással költenél. Emellett a munka is jelentősen gyorsabb és hatékonyabb. Váratlan kiadásokra sem kell számítanod, hiszen a talajcsavarok esetében állandó árakat kínálunk, így nem kell aggódnod az anyagbeszerzési költségek hirtelen emelkedése miatt.


Környezetvédelem


Míg a betonozás jelentősen szennyezi a talajt, addig a talajcsavarok használata során nem keletkezik hulladék. Nem terheled a környezetedet cementtel, és nem okozol nagy volumenű földmunkát sem. Ez különösen fontos a fenntarthatóság szempontjából. Ha fontosnak tartod a környezetvédelmet, a talajcsavarok megoldást kínálnak erre a problémára.


Bármikor költöztetnéd az építményeidet A-ból B-be?


Áttennéd az acélcsarnokod vagy a könnyűszerkezetes házad? Talajcsavarral mindezt könnyedén megteheted. A mobilis csavarokat csak ki kell csavarni a földből, majd a kívánt helyre vinni és rögzíteni. Így szinte pillanatok alatt áthelyezheted az építményeidet. Ez egy újabb előny a betonozással szemben.


Az ETR talajcsavarok kifejezetten ajánlottak kisebb alapterületű építmények rögzítéséhez. Pénztárcabarát, környezetbarát és hosszú távú stabilitást biztosítanak.


Felejtsd el a magas betonozási költségeket és a hosszadalmas munkát, válassz inkább Ecotrex talajcsavarokat.



Comments


bottom of page